AceIQ erbjudande till CUG Sweden!

Nu har vi möjligheten att erbjuda er ett exklusivt erbjudande till årets CUG-konferens den 22:e – 23:e november på Aronsborg i Bålsta. Bokar ni er med koden ”AceIQ” senast den 20:e oktober får ni konferensen till Early Bird-pris 3495 SEK ex. moms för båda dagarnas konferens med övernattning. Utnyttja erbjudandet idag och säkra er plats till årets CUG (Citrix User Group).

cug-200-1Varför ska du vara med?
Ett viktigt event för er som vill följa med inom de senaste trenderna och nyheterna från Citrix. Det är en tekniskt orienterad konferens för att du ska kunna arbeta för att hålla er verksamhet á jour. Ni får även lyssna till ett föredrag av AceIQ´s egna expert inom AppSense, Magnus Dalgrim. Något ni inte får missa! Se till att säkra er plats idag till årets CUG.

För mer information och anmälan vänligen besök: www.citrixusergroup.se
Tänk på att använda koden ”AceIQ” vid registrering för att få ert reducerade pris, senast den 20/10.

Vi ses på årets CUG!

 

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer