AceIQ besöker Citrix Support i Dublin

Direkt efter utmärkelsen ”Outstanding Achievement” från Citrix, flög hela AceIQ direkt över till Citrix i Dublin. Som Citrix Specialist och Citrix Platinum-Partner är det viktigt för AceIQ att alltid ligga i framkant och vara steget före i utvecklingen som sker kring Citrix. Citrix har ett omfattande supportcenter i Dublin som AceIQ besökte igår för att utbilda våra konsulter inom det senaste uppdateringarna kring support av Citrix-lösningar.

En gråmulen dag i Dublin, besökte hela det svenska teamet på AceIQ, Citrix Support. En dag för att skapa tydligare bekantskap med det kontaktnät som vi redan har idag på Supporten och för att utbilda samt utvecklas internt för att ge det bästa till våra kunder. Det är viktigt för oss att vara ”top of the line” och vi utbildar ständigt vår personal för att vi alltid ska vara den främsta partnern för er med kompetensen för skapa rätt lösning för er.

Fokus för AceIQ´s besök var att fördjupa sig ännu mer inom Citrix core produkter och vi kan säga det blev en riktig ”deep dive”.

Nu står vi till ert förfogande med ännu mera kunskap och expertis, kontakta oss idag för er strategiska rådgivning.

Citrix Support

Nicholas Connolly, Citrix

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer