Välkommen Jonas Henriksson till AceIQ

Vi utökar huvudkontoret i Kristianstad med en ny kollega, han kommer i sin roll som Solutions Architect på AceIQ agera som en hjälpande hand till er kunder och även till sina kollegor genom sina breda IT-kunskaper. Vi välkomnar Jonas Henriksson till AceIQ och tänkte presentera honom närmre för er.Jonas Henriksson

Jonas, berätta om dig själv:
Jag är född och uppvuxen i Uddevalla där jag studerade till nätverkstekniker, efter studierna flyttade jag till Göteborg. Det var där som jag sen inledde min karriär inom IT, jag började som support tekniker kombinerat med konsultuppdrag där flera Citrix produkter var inkluderade i arbetet. 2009 valde jag, min fru Jennie och våra två barn att flytta ner till Sölvesborg i Blekinge där jag fick jobb som Citrix-tekniker på ett stort IT-företag. De senaste åren har jag jobbat som Solutions Architect, en utmanande roll där jag fått testa mina gränser.

Min fritid består av att umgås med familjen och vänner. Min son Filips hockeyintresse, tar upp en stor del av fritiden genom matcher och flängande till träningar, vilket är roligt då han utvecklas något enormt. För min egen del blir det innebandy eller badminton för att hålla igång kroppen.

Varför AceIQ?
Jag har förut arbetat tillsammans med Marcus Andersson, som idag är konsultchef på AceIQ och han kontaktade mig i höstas och berättade om en av de tjänster som de utannonserat. Efter en pratstund så var jag fast, AceIQ fick bli min nya arbetsplats. Jag har alltid gillat att arbeta med Citrix relaterade produkter så det känns fantastiskt bra att få möjligheten att arbeta på ett bolag som är en av Sveriges största spelare inom Citrix. Dessutom verkar det finnas en bra sammanhållning och en positiv anda internt som jag ser fram emot att få ta del av.

När börjar du?
Den 29:e februari börjar jag som Solutions Architect på AceIQ och det ska bli roligt att få ta mig an alla de projekt som de nu arbetar med.

Vi välkomnar Jonas och hoppas att ni får stöta på honom i någon komplex miljö eller ute på något event. Vi har flera tjänster ute, kanske något som passar dig. Sök idag och gör som Jonas – bli en del av AceIQ.

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer