Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Vi drivs av high fives på jobbet.

  Tillsammans med våra kunder når vi framgång och utan våra fantastiska medarbetare hade det aldrig varit möjligt.

  Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas och må bra hos oss. Vi strävar efter att sprida glädje och entusiasm, både internt och externt. Vi är en organisation som peppar, hejar och firar våra framgångar, tack vare våra kompetenta och drivna medarbetare. Ofta genom high fives.

  Hos oss handlar det om att ha kul på jobbet, tillsammans med kunder, leverantörer och kollegor. Det är ingen nackdel om du gillar att spela flipper, eller om du kan hålla i en vinprovning, absolut inget tvång.

  AceIQ är en av endast tre, så kallade Citrix Platinum Plus Partners i Sverige och vi tar ständigt fram nya lösningar som ligger framkant.

  Just nu söker vi Citrix-konsulter

  Vill du bli vår nya Citrix-stjärna?

  Erfarenhet:
  Vi söker dig, konsult som har erfarenhet av att jobba med Citrix-miljöer, det vill säga med Citrix Virtual Apps & Desktops. Om du har erfarenhet även av Citrix ADC (NetScaler), är det meriterande, dock inget krav.

  DU:
  Hos dig söker vi en person som trivs att möta, lyssna på kunder och jobba för att lösa deras behov. Det är självklart för dig att jaget och laget är lika viktiga, för att skapa hållbara och givande resultat. Gillar du att tjäna pengar, jobba med stor frihet och mot uppsatta mål, kommer du att trivas hos oss. Engelska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna att du har körkort.
  Har du ambitionen att bli en stjärna inom lösningar som effektiviserar arbetsplatsen, så hör av dig!

  Anställning & Placeringsort:
  Hos AceIQ värnar vi om personalen, det innebär att du förutom en arbetsplats i vårt snygga huvudkontor, där stor vikt lagts på att skapa trivsel och inspiration, även kan arbeta hemifrån eller hos grannen om det passar dig bättre, ”Work is not a place”.

  Arbetstid: Heltid
  Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

  ANSÖK HÄR!

  Läs mer om vad det kan innebära att jobba som konsult hos oss!