”IT-strul stressar på jobbet”

På AceIQ arbetar vi för att förenkla arbetet för våra kunder i form av inloggning och tillgänglighet av information.

Presentationsbild 3Idag på TV4 nyheterna kunde Hudiksvalls kommun presentera att de hade problem med bl.a. inloggningstiderna på jobbet. I undersökningen som är gjorts av Vision hade det även tagits fram information att cheferna inom offentlig sektor lägger 30 minuter per dag på IT-strul. Vi på AceIQ gör det möjligt för er att fokusera på verksamheten och därmed se till att ni kan lägga de 30 minuterna på viktigare arbetsuppgifter.

Se klippet här: IT-strul stressar på jobbet

Har ni problem med ”IT-strul”? Vi kan hjälpa er! Läs om hur vi gick tillväga när vi hjälpte Helsingborgs Hamn att bl.a. minska sina inloggningstider med 90%: AceIQ hjälper Helsingborgs Hamn

Kontakta AceIQ för en bra lösning till ert ”IT-strul”

Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Källa: TV4.se/nyheterna

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer