AceIQ´s VD avrundar året

God Jul och Gott Nytt år önskar AceIQ´s VD, nu avrundar vi detta året!Nu börjar året lida mot sitt slut. 2016 har varit ett år fyllt av möjligheter och utmaningar. Vi har fokuserat mycket på rekrytering och lyckats välkomna hela sju nya medarbetare. Detta är en satsning som vi valt att göra utifrån behov och efterfrågan från våra kunder. Vi vill kunna möta dessa behov och därför behöver vi ständigt hitta möjligheten i nya medarbetare som besitter rätt kompetens. Denna rekryteringsvåg kommer vi att fortsätta med under 2017. Jag hoppas att du som läser detta också vill vara med på vår roliga samt inspirerande resa, vare sig du är kund eller framtida medarbetare. Hos oss och med oss, ska det alltid vara lite bättre, lite roligare. Det är en filosofi jag har.

Vi har nu varit verksamma i 6 år. Tiden har gått fort och det är en fantastisk resa vi hitintills har gjort tillsammans med våra kunder och partners. Eftersom vi lever i förändringens tid, behöver vi hela tiden ha en förmåga att anpassa oss för att möta alla de behov som uppstår. Vi har av den anledningen under året kunnat presentera för er ett flertal nya partnersamarbeten, vilka vi är mycket glada över. Resultatet av detta har lett till många nya spännande lösningar, där fokus hela tiden är att åstadkomma något som bidrar till en positiv utveckling för våra kunder.

Vi har under årets gång lyckats få flera nya kundsamarbeten, där var och en kund har sina utmaningar som vi hjälper till att bemästra. Vi har en passion för uppgiften, förstå utmaningen och skapa något riktigt bra tillsammans med våra kunder. Tillsammans skapar vi framgång! Alla medarbetare på AceIQ satsar ständigt på att utveckla sina kunskaper genom utbildningar och certifieringar för att ständigt ligga i framkant.

Citrix Synergy och CitrixDagen, våra två stora aktiviteter som vi utför varje år, var i år de mest lyckade hitintills, vilket ställer större krav på oss till 2017. Vi ska hela tiden vara i framkant och presentera de nyheter vi tror och anser kan påverka våra kunders verksamhet till det bättre. Nyheter och lösningar som vi låter alla få ta del av både på Citrix Synergy och på CitrixDagen. Jag hoppas på att vi blir en stor och härlig grupp som åker tillsammans nu i maj till Orlando och att vi ser alla er på nästa hösts CitrixDagen. Extra viktigt kommer Citrix Synergy att vara under 2017, med tanke på den strategi som jag vågar påstå att Citrix och Microsoft nu bygger tillsammans.

Tack vara er alla kan AceIQ ännu en gång titulera sig som Gasellföretag och Citrix Platinum Partner. Detta är något som jag vill tacka er alla för; min familj som ställer upp för mig, mina fantastiska kollegor, våra partners som löser alla de krav vi ställer på dem, våra kunder som ger oss förtroendet över deras verksamhet. Listan kan göras lång och det jag vill säga är ett STORT TACK till er alla.

 

Sist men inte minst vill jag från min och mina kollegors sida tacka er för detta året och önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År tillsammans med familj och vänner!

Vi skapar ännu mera framgång tillsammans under 2017!

Håkan Andersson
VD, AceIQ

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer