AceIQ söker nya konsulter!

Vi söker ständigt efter nya förmågor som vill vara med och utveckla AceIQ och ta oss till nya nivåer.

Just nu söker vi två olika roller – IT-konsulter och Citrix-konsulter.

Är du en social person som gillar utmaningar? Är du självgående men samtidigt medveten om betydelsen av samarbete? AceIQ - IT-mässanKänner du att du vill vara en del av AceIQ? Då tror vi att du är en värdefull tillgång för oss, välkommen att kontakta oss.AceIQ hjälps vi åt för att lyckas tillsammans!

Den 24/9 har ni möjlighet att möta oss på IT-mässan i Lund. Vi hoppas på att ni besöker vår monter och blir en del av vårt team. Information kring mässan hittar ni här: Klicka här

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer