Vi välkomnar unga stjärnskottet Hayder Ali till AceIQ!

Vi fortsätter vår rekryteringsframgång och har nu anställt Hayder Ali till AceIQ. Hayder har under våren gjort sin praktik på AceIQ utifrån sin utbildning på IT Operations Technician Program på Kristianstad Högskola. Han visade stor kunskap och hunger i att lära sig allt kring Citrix därför passar han helt rätt in i AceIQ´s mentalitet. Vi har låtit Hayder Ali presentera sig själv.

hayderHayder, introducera dig själv:
Jag är 23 år gammal, född och uppvuxen i Kristianstad. Jag kommer från en stor familj som jag håller varmt om hjärtat. Idag bor jag tillsammans med min sambo Sophie i en lägenhet i centrala Kristianstad. Hela mitt liv har bestått av fotboll och valde därför en gymnasieinriktning med samhälle – fotboll för att försöka uppnå min dröm som fotbollsproffs. Idag håller jag det dock mest som en hobby där jag spelar i Fjälkinge IF och valde istället att satsa på en ny karriär inom IT.

Jag valde att gå IT Operations Technician Program på Kristianstads Högskola där jag tog examen förra veckan. På fritiden blir det självklart mycket fotboll, umgås med familjen och att titta på motorsport, söndagarna med Formel1 är heliga för mig.

Varför AceIQ?
AceIQ var på plats en dag på vår skola för att presentera vad de arbetar med, jag blev genast inspirerad och intresserad. Jag tog kontakt med AceIQ och fick chansen att göra min VFU (praktikperiod) under våren hos AceIQ. Vilket jag är väldigt tacksam för, då det har gett mig möjligheten till anställning på AceIQ.

Vilken blir din roll och när börjar du?
Min roll på AceIQ blir System Administrator och jag kommer vara baserad på AceIQ´s huvudkontor i Kristianstad. Det blir full fart direkt efter examen och jag börjar min anställning idag (7 juni.)

Vi välkomnar Hayder Ali till AceIQ och är mycket glada över att ha fått en ny samt hungrig medarbetare. Vi har fullt förtroende för att han kommer bli en fulländad Citrix-expert och att ni kommer få stöta på honom i många Citrix-miljöer framöver.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer