Vi välkomnar Fredrik Thörnberg till AceIQ

Vi fortsätter att rekrytera kompetent personal till vårt konsultteam och nu välkomnar vi Fredrik Thörnberg som kommer direkt till oss från ett av de största IT-bolagen på den svenska marknaden. Vi vill att ni alla direkt ska kunna bekanta er med Fredrik, vi har därför låtit honom introducera sig själv.

Fredrik, presentera gärna dig själv:
Jag är född och uppvuxen i Nynäshamn utanför Stockholm. Jag valde att flytta till Helsingborg och Skåne 2006 för att studera systemintegration. Efter studierna har jag arbetat på flertalet olika företag där jag fick arbeta direkt med Citrix, VMware och Storage. De senaste åren har jag mer fokuserat på Citrix och även haft det som mitt ansvarsområde, vilket är superroligt. Under åren har jag lärt mig att det är Citrix som ligger mig varmast om hjärtat och därför ska det bli kul att nu helhjärtat kunna få fokusera på det hos AceIQ.
Fredrik.T

Idag bor jag tillsammans med min fru och våra två barn i Osbyholm. Nu när våren kommit tycker jag det är extra roligt att fixa med huset och trädgården inför sommaren. Som min nya kollega Jonas Henriksson, gillar jag badminton, så jag hoppas på en match där. Jag bygger även på musikintresset på AceIQ och tror att vi snart kan bilda en orkester då jag spelar trummor.

Varför valde du AceIQ?
Jag har stött på AceIQ vid flera tillfällen nu i branschen på olika event och seminarium, jag har gillat deras sätt att fokusera på Citrix. Eftersom jag brinner för Citrix-lösningar så blev det naturligt för mig nu att gå till AceIQ som är en framgångsrik Platinum Partner till Citrix. Jag vill vara en del av deras gemenskap, det verkar som de har väldigt roligt tillsammans!

Fredrik, när börjar du?
Den 16:e maj startar jag som Systems Engineer på AceIQ och jag räknar dagarna.

Vi välkomnar Fredrik Thörnberg till AceIQ och vi är säkra på att ni kommer stöta på honom på ett event eller i en komplex miljö någonstans. Missa inte att vi nu även söker efter en Networking Sales Manager. Är det du eller någon du känner? Sök eller tipsa idag!

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer