Vi tackar alla som var med under IPC-Dagen!

Igår gick första IPC-Dagen av stapeln på Krinova Science Park i Kristianstad. Ett seminarium med fokus på industridatorlösningar från AceIQ tillsammans med Imprivata och Forsis. På plats fick besökarna möjlighet att träffa representanter från Imprivata och Forsis men även från Helsingborgs Hamn som idag är i fullt bruk att arbeta med industridatorlösningarna från AceIQ.

Besökarna kom från flera olika industrier samt branscher från Skåne, Blekinge och Halland för att lyssna på presentationer av våra unika lösningar som kan täcka deras behov samt vilka nyheter det kommer från både Forsis och Imprivata.

Patrik Ottosson, lösningsrådgivare på AceIQ kickade igång seminariet med att presentera AceIQ för alla, vilket arbetssätt vi har och sen vidare en presentation av Forsis. Ett tyskt företag som tillverkar de industridatorer som vi arbetar med, specialbyggda utifrån era önskemål samt behov. Mjukvaran som vi implementerar bakom datorerna är med lösningar baserat på produkter från Citrix och AppSense.

I samband med introduktionen för Forsis, presenterade Mats Fernebrand och Jan Fenning, Helsingborgs Hamn varför de valde att samarbeta med AceIQ samt Forsis. Hur de idag har minskat sina kostnader för programvarulicenser samt underlättat arbetet för IT-gruppen och användarna genom lösningen från AceIQ.

Thomas Lehman, Imprivata delade med sig för besökarna, vikten av en säker Single Sign On- lösning. Imprivata arbetar med flera lösningar för hur ni kan förenkla hastigheten på er inloggning samt säkerheten då ni slipper användarnamn och lösenord. De arbetar idag med Secure Walk away, RFID-tags, fingeravtrycksläsare samt arbetsflöde. Henrik Mattsson, AceIQ visade besökarna hur alla de olika lösningarna från Imprivata fungerar. Vilket blev en ”aha” upplevelse på plats!

Under seminariets gång visade Daniel Eich från Forsis hur tåliga deras industridatorer är genom att hälla vatten på den modellen som kallas för Expert. Datorerna är skapade för att klara de tuffaste förhållandena; IP69k.

Vi tackar alla besökare och partners för att ni hjälpte till att göra en fantastisk IPC-Dag. Vi ses igen!

Eva- Katrine Persson
Marknadskoordniator, AceIQ

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer