Välkomna till årets upplaga av CitrixDagen

Välkomna till årets upplaga av CitrixDagen – Er väg till Framtidens Arbetsplats!

På årets upplaga av CitrixDagen kommer besökarna få möjlighet att interagera med flera av våra samarbetspartners som är på plats och hjälper till med de frågeställningar som finns.

Daniel Lindkvist, Sverigechef på Citrix kommer och presenterar vad som händer på Citrix just nu samt hur ni når er väg till mobilitet. Vi kommer tillsammans att presentera de lösningar som gör det möjligt för er att få en Flexibel Arbetsplats samt hur er molnleverans kan se ut.

Ni kommer få möjligheten att lyssna på unika kundreferenser som vi har på plats bl.a. konsultbolaget Knightec som presenterar den uppsättning av HDX 3D Pro som vi gjort tillsammans. Även våra partners AppSense och SafeNet medverkar under CitrixDagen för att presentera deras produkter – hur vi tillsammans skapar de bästa lösningarna för era behov.

När: 7:e oktober
Var: 7A Odenplan, Stockholm
Tid: 08.30 – 15.15

AGENDA FÖR CITRIXDAGEN

08:30-09:00 Registrering samt frukost
09:00-09:40 Key Note – Håkan Andersson, VD AceIQ
09:40-11:50 Presentationer, demo samt mingel bland utställarna
11:55-12:45 Lunch
12:45-15:15 Presentation, demo och breakout session tillsammans med AceIQ
(Med reservation för ändringar)

Efter seminariet finns det möjlighet att stanna kvar och prata med representanter från AceIQ!
För mer information och anmälan kontakta

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer