Utbilda er organisation tillsammans med AceIQ!

Vi ger dig och din organisation möjligheten att utbilda er på olika sätt tillsammans med oss. Vare sig du arbetar på ett företag eller en organisation som idag har samarbete med AceIQ är ni välkomna att gå våra utbildningar. Vi åtar oss hela tiden olika spännande projekt och utmaningar som organisationer står inför. Efter arbetet med uppsättning av nya miljöer, nya projekt eller bara nya projektdelar är det viktigt att er IT-avdelning är så insatt som möjligt för att kunna fortsätta arbetet efter överlämning tillsammans med konsulter från AceIQ men även själva. Vi erbjuder därför olika typer av utbildningar till er för att ni ska få den rätta kompetensen som krävs internt för att styra er organisations IT-miljö.

Vi är det enda training centret i Sverige för AppSense där vi erbjuder en fem dagars utbildning tillsammans med Magnus Dalgrim som arbetar som System Engineer på AceIQ. AppSense är ett verktyg som gör det möjligt för er IT-avdelning att managera användarnas inställningar och profiler på de olika enheter som används. Kursen som AceIQ erbjuder kallas för AppSense professional 2.0, det är en administratör och felsökningskurs där vi blandar föreläsningar med praktiska övningar. Det är en utbildning som vi har möjlighet att sätta upp på plats på AceIQ´s kontor men även ute hos kund. Efter utbildning görs ett avslutande test med certifiering. Mer information om AppSense-utbildningen hittar ni här.

Utöver AppSense-utbildning kan vi även stolt meddela att vi har en CCI (Citrix Certified Instructor) på AceIQ. Det är Marcus Andersson, Solutions Architect på AceIQ, som är vår CCI. Han arbetar idag med flertalet olika Citrix-uppsättningar men främst med Citrix XenMobile. Som CCI får Marcus erbjuda samt hålla i olika utbildningar som är Citrix fokuserade där vi samarbetar med olika utbildningscenter för att erbjuda rätt utbildning till er. För mer information kring Citrix-utbildningar via AceIQ vänligen kontakta Håkan Andersson.

Vänligen kontakta oss för mer information kring de olika utbildningar som vi anordnar.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer