Säkra din plats till årets CitrixDagen!

Snart är vi alla redo för årets sommarsemester med härlig sol och avkoppling så vi är redo att ta oss an allt spännande som hösten har att erbjuda. Att planera in höstens aktiviteter är nästan ett måste. Se därför till att säkra din plats redan idag till årets CitrixDagen!

CitrixDagenCitrixDagen är ett kostnadsfritt heldagsseminarium där vi bjuder er på de senaste trenderna från Citrix och flera av våra partners, så att ni kan bli framgångsrika i molnet.

Ni kommer under dagen få möjlighet att nätverka med representanter från Citrix, Gemalto, AppSense, Imprivata, SecMaker, IGEL och självklart AceIQ. En berikande dag att medverka på!

När: 6:e oktober, 2016
Var: Odenplan 7A, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm
Tid: 09.00-15.15 (frukost och registrering 08.30)

Mer information och anmälningslänk hittar ni här: CitrixDagen

Säkra din plats idag!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer