Säkerhetslösningar – Möt vår partner Gemalto!

AceIQ har förmånen att jobba tillsammans med flera partners för att skräddarsy sina lösningar på bästa sätt utifrån kundens behov. Sedan starten för fem år sedan har AceIQ arbetat med Gemalto (SafeNet) i Sverige. Därför vill vi nu introducera er för vårt arbete tillsammans.

1. Alla organisationer har blivit eller kommer bli, utsatta för data-intrång! Det betyder att man bör tänka på hur man skyddar sig från att viktig data som ritningar, patent, personinformation etc. ska skyddas och vara oanvändbar för orätta händer. Gemalto har produkter som hjälper deras kunder att kryptera sin viktiga data och även administrera samt lagra alla kryptonycklar på ett säkert sätt.

2. Det enklaste sättet att ta sig in i en organisation är idag att komma åt användarens lösenord eftersom många använder samma lösenord privat och i sitt arbete. Gemalto har marknadens bredaste utbud i form av multifaktors autentiseringslösningar; engångskoder från SMS, appar, dosor m.m. men även genom smarta kort. Produkter som dessa har idag kravet att de måste skydda accessen till flera olika applikationer samt tjänster genom så många mobila plattformar som möjligt.

Vi på AceIQ är därför stolta över att vi har möjligheten att baka in Gemalto´s säkerhetsprodukter i våra totala lösningar till de organisationer som vi arbetar med.

Vilka olika autentiseringslösningar kan vi erbjuda er organisation med hjälp av Gemalto? Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen.

Fakta om Gemalto´s säkerhetsdivision SafeNet

SafeNet grundades i USA, 1983, deras huvudfokus är IT-säkerhet. SafeNet arbetar med bl.a. multifaktors-autentisering för att höja säkerheten för era användare i organisationen; molnsäkerhet, kryptering av nätverk samt WAN, Saas-lösningar osv. De verkar över hela världen. SafeNet hanterar bl.a. 80 % av all världens interna banktransaktioner. Under hösten 2014 annonserades att SafeNet blivit uppköpta av det Holländska företaget Gemalto. Några av SafeNet´s kunder är Dell, Siemens, Philips, Starbucks, NetFlix, Canon osv. Besök gärna deras hemsida: http://www.safenet-inc.com

ImageForSoren

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer