Pressmeddelande

AceIQ forsätter att expandera med ett nytt kontor på Vasagatan i Stockholm

AceIQ AB levererar intelligenta lösningar för åtkomst till information och applikationer, nu tar de steget och öppnar upp ett kontor i Stockholm. Ett utmärkt tillfälle att utöka sin verksamhet på, då det ligger rätt i fas för AceIQ med tanke på att de fortsätter att växa och ta andelar på Stockholmsmarknaden.

Den första augusti öppnar AceIQ dörrarna till sitt nya kontor på Vasagatan 7 i Stockholm; ett centralt och bra läge i den pulserande huvudstaden. Ett centralt kontor i Stockholm effektiviserar AceIQ´s arbete med sina kunder i Stockholmsregionen, samt de kommer närmare kunderna i norr. Ett nytt kontor resulterar också i att de hamnar nära många av sina samarbetspartners så som AppSense, Citrix, Commaxx, Cirrato m.fl.

AceIQ arbetar med kunder i både den privata och offentliga sektorn, de skapar lösningar som gör det lika enkelt och säkert att komma åt intern som extern information och applikationer, oavsett vilket typ av ”device” du använder. Företaget grundades 2010 av Håkan Andersson och Max Lindqvist i Kristianstad, Skåne där de har sitt huvudkontor baserat.

– Eftersom efterfrågan just nu är stor på AceIQ´s specialisttjänster, inte minst i storstadsområdena så tycker jag att det är ett bra tillfälle för oss att öppna upp kontor i Stockholm. Kontoret gör så att vi kommer närmare den stora marknad som finns i Stockholm med omnejd, säger Crister Stjernfelt – Delägare och Styrelseordförande, AceIQ.

– Kontoret gör att vi kan fortsätta växa och vi söker ständigt nya medarbetare både i Stockholm och på andra platser i landet. En invigning av kontoret sker den 4:e september i samband med att vi anordnar ett seminarium inom Mobility och BYOD på Vasagatan 7, säger Håkan Andersson – VD, AceIQ.

Vid frågor vänligen kontakta:

Håkan Andersson, VD
+46-763-18 42 18

Nyheter

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer

Vi åker på technical bootcamp i München!

Under nästa vecka, den 14-16 februari, åker delar av AceIQ till München för att vara med på IGEL Disrupt. Här är tanken att vi under tre dagar ska […]

Läs mer

Stockholm Tech Live, 11-12 maj

Stockholm Tech Live är årets viktigaste högteknologiska mötesplats, där du får möjlighet att uppleva nästa stora grej. Den flexibla arbetsplatsen Tänk dig att du aldrig mer behöver installera […]

Läs mer