Presentation av Johanna Andersson, AceIQ

I sommar har vi förstärkt vår säljstyrka med Johanna Andersson som vi hälsar välkommen till AceIQ. Under sommaren kan flera av er, komma i kontakt med Johanna då hon kommer att sitta på AceIQ säljavdelning i Kristianstad och underlätta arbetet för säljchefen.

Johanna, berätta om dig själv:
Jag är 22 år och kommer från Bromölla men är nu bosatt i Malmö och läser på Lunds Universitet. Jag går en utbildning som kallas för Naturgeografi & ekosystemanalys, en internationell linje på engelska. Jag har förut jobbat med butiksförsäljning och har alltid uppskattat kundkontakt vilket jag känner passar in på AceIQ. På min fritid blir det mycket dans, jag var i Latinamerika ett par månader där jag fokuserade på salsa som jag idag instruerar, på en dansskola i Malmö.

Johanna_Andersson Varför AceIQ?
Jag är dotter till Håkan Andersson, VD AceIQ, därför kändes det naturligt för mig som är en hel del insatt i bolaget att ha mitt sommarjobb på AceIQ och sättas in ännu mer i bolaget samt lära mig mer kring Citrix.

Vad blir din roll på AceIQ?
Jag kommer arbeta på säljavdelningen och underlätta arbetet för säljarna och assistera i offertarbete samt sköta kontakter med distributörer/ leverantörer.

Vi välkomnar Johanna till företaget och hoppas att hon kommer få en utvecklande samt trivssam sommar hos oss.

Eva- Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer