Opening KeyNote – Citrix Synergy 2016

I ett sprakande, gassande och pulserande Las Vegas drar detta års Citrix Synergy-konferens igång med en rivstart av årets KeyNote-talare, Kirill Tatarinov, CEO på Citrix. Tillsammans med Tim Minahan, Senior VP äntrar de scenen och når publikens jubel.

Årets Citrix Synergy hålls nu i dagarna mellan den 24-26:e maj på hotell Venetian i Las Vegas, staden som just nu visar sig från sin bästa sida med fantastiskt strålande väder. Besökare från hela världens hörn ser vi här på årets konferens som nu kickades igång med Citrix Synergy Opening KeyNote.

”Overcome challenges within cloud and Security” – Citrix säger JA till möjligheterna att öppna nya dörrar för dagens organisationer. Det ni säger NEJ till idag har Citrix lösningen till, därför vänder vi tillsammans ert NEJ till ett JA.

Nyheter från Citrix som presenterades under KeyNoten:

  • Xen-familjen: XenDesktop 7.9 och XenServer 7
  • ShareFile integration med Microsoft Office 365
  • NetScaler SD-WAN integration med XenApp och XenDesktop HDX
  • NetScaler utökas med en CPX-produkt
  • XenMobiles WorxForm byter nu namn till SecureForm

Cloud_SynergyCitrix Strategi

Det som Citrix kommer att lägga sitt strategiska fokus på i framtiden är Cloud. Alla applikationer ska kunna levereras i molnet. Detta är något som AceIQ kommer att lägga extra fokus på under CitrixDagen där vi mer ingående presenterar Workspace Cloud och hur ni kan bli mer framgångsrika i molnet.

Tillsammans med oss partners kommer Citrix att arbeta för att bli ledande inom Workspace as a service. Detta innebär att ni ska kunna göra era arbetsplatser virtuella i molnet som sedan levereras som en tjänst.

”Our strategy is to build the world´s best integrated technology services for secure delivery of apps and data – anytime, anywhere.”

Citrix_Microsoft

Citrix + Microsoft – Samarbetet tas till en ny nivå!

Det är av stor vikt för både Citrix och Microsoft att tillsammans kunna driva er företag framåt mot en mer flexibel arbetsplats. Kirill Tatarinov berörde detta samarbete mycket under KeyNoten och Microsoft CEO Satya Nadella, gjorde ett gästspel remote för bedyra vikten av Microsoft samarbete med Citrix och hur de nu tar det till en ny nivå.

Genom att:

  • Integrera identiteter och nätverk mellan NetScaler och Azure
  • Möjliggöra XenDesktop VDI att levereras Windows 10 desktop-as-a-service i molnet från Azure
  • Möjliggör samspel mellan Microsoft EMS och Intune samt XenMobile och NetScaler

Kirill Tatarinov avrundade årets opening KeyNote med att han hoppas att vi alla lämnar med rätt val och rätt inställning och att vi är entusiastiska inför framtiden som kommer från Citrix och oss partners.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer