Nytt samarbete för AceIQ…..

knightec

– Vi utvärderade AceIQ tillsammans med två andra leverantörer; varför vi valde AceIQ är genom deras bemötande av våra utmaningar och de uppfyller våra krav på leverantör. Att samarbeta med AceIQ är både lätt och smidigt. De delar våra värderingar kring kund och kundnytta vilket avspeglar sig i utfall av projekt i tid och uppfylld förväntan. Säger Jörgen Norman, IT-ansvarig Knightec.

Knightec kom i kontakt med AceIQ då de hade ett stort behov av att förenkla sin hantering av CAD-stationer samt distributionen av applikationer internt. Målet med vårt arbete tillsammans med Knightec var att centralisera miljön för att optimera deras produktion samt att de vill få en mobilitet som ger flexibilitet i deras arbete. Att vi gjorde det här med Knightec innebär att de nu har fått en minskning i sin administration samt mindre lokala installationer. Den här investeringen innebär att Knightec sparar både tid och pengar. Vi har tillsammans implementerat en miljö för att i första hand använda CAD programvarorna Catia V5 och Ansys v14.0 via Citrix XenDesktop med grafisk acceleration via HDX Pro (HDX for professional graphics)

– Knightec är liksom vi ett konsultbolag, fast med inriktning ingenjörer av hög teknisk kompetens. Knightec fokuserar på att leverera kvalité och de är väldigt måna om att lösa sina kunders problem. Vi har ett bra samarbete, då vi har samma grundläggande värderingar – Kunden i fokus, bra kommunikation samt att leverera kvalitet. Säger, Anna Trägårdh, Konsultchef AceIQ.

Knightec är ett konsultbolag som grundades 2002. Företaget är idag verksamt på 9 orter i Sverige med huvudkontor i Örnsköldsvik. Knightec´s vision är att med hjälp av passionerade medarbetare som kombinerar teknisk kompetens med verksamhetsutveckling, bli nordens ledande teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling. Det här genom att öka kundernas och medarbetarnas konkurrenskraft inom företagets verksamhetsområden. För mer information besök www.knightec.se

Eva-Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer