Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Nylansering av AceIQ.com

  8
  maj

  Vi kan nu med glädje presentera vår nya hemsida, som vi arbetat intensivt med, för att möta alla de önskemål och krav som ställts på oss, internt samt externt.

  Innehållet är uppdaterat för att ni tydligare ska kunna se vad vi på AceIQ arbetar med samt vad vi har att erbjuda er. Sidan har simplifierats på många sätt, bl.a. genom att den nu är responsiv så den enkelt fungerar i alla era enheter. Vi på AceIQ önskade en ny modern touch på hemsidan, något som reklambyrån Bravissimo i Kristianstad har lyckats med att ge oss i form av layout, bildinnehåll samt upplägg. AceIQ.com har nu blivit en personlig hemsida som innehåller mycket värme från oss alla; detta ges ni möjlighet att se då ni hittar många av oss medarbetare i olika fotografier; vi hoppas verkligen att ni uppskattar den lika mycket som vi gör.

  Vad mer innehåller den nya hemsidan? – Tydlig produktinformation, En blogg där vi ska uppdatera med nyheter från oss, partners och kunder men även eventuppdateringar, Referens-case från kunder, Sökfunktion så ni snabbt ska kunna hitta det ni letar efter.

  Ta Er en titt och ”surfa” runt på vår nya hemsida så hoppas vi att ni uppskattar den och att vi mött de önskemål som ni framfört till oss.

  Trevlig Helg önskar AceIQ!

  Anna och Patrik