Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Del 1. Citrix NetScaler – Den Enda ADC Ni Behöver!

  15
  aug

  Vad är en ADC?

  En fråga som väldigt många förmodligen inte kan ge svar på. ”Det är en lastbalanserare!” kanske några skulle svara. Det är förvisso inte ett felaktigt antagande, men det är också så mycket mer.

  Akronymen står för Application Delivery Controller och avser en nätverksenhet vars funktion är att förbättra prestanda, säkerhet och tillgänglighet av applikationer och tjänster levererade över webben.

  De flesta har i dag flera olika enheter i sin ägo. Det kan vara smartphones, surfplattor och bärbara datorer tillhandahållna från företaget men även i det egna hushållet (BYOD). Många förväntar sig också friheten att kunna nyttja vilken enhet som helst, sin egen eller företagets, för att komma åt applikationer, epost och viktiga dokument på jobbet. Det ska dessutom alltid fungera och vara tillgängligt med en bra användarupplevelse. Inga små krav att leva upp till.

  Det är här vår ADC – Citrix NetScaler – kommer in i bilden som vi på AceIQ jobbar flitigt med.

  citrix-cloud-platform-master-class-20-638
  Med hjälp av en Citrix NetScaler kan vi anpassa era applikationer till att fungera och prestera optimalt oavsett vilken typ av nätverk och protokoll som ni använder över alla olika enheter. Vi kan också erbjuda maximal tillgänglighet med en mycket hög grad av säkerhet genom stark kryptering.

  Citrix NetScaler kan närmast liknas vid en schweizisk armékniv när det kommer till alla dess funktioner och med lite kreativitet samt uppfinningsrikedom finns ingen ände på dess användningsområde. Den kan göra mycket och den gör det riktigt bra!

  Citrix NetScaler har utsetts till ADC Market Leader tre år i rad (2013-2015) av den oberoende analysfirman IT Brand Pulse i samtliga sex kategorier som de mäter på:

  • Market
  • Performance
  • Reliability
  • Innovation
  • Price
  • Service & Support

  Källa: https://www.citrix.com/content/dam/citrix/en_us/documents/products-solutions/application-delivery-controller-brand-leader-report-itbrandpulse.pdf

  Slutsatsen kan bara bli följande – Med en Citrix NetScaler på plats har man alla möjligheter att lyckas med en effektivare verksamhet!

  Fortsätt följa vår blogg så kommer vi framöver berätta mer om funktionerna i Citrix NetScaler och varför Ni ska satsa på just denna produkt. Läs även Hayder Alis blogg inlägg här där han berör ämnet, hur Citrix NetScaler hjälper er att skydda företaget mot yttre hot.

  Kontakta oss på AceIQ i dag så hjälper vi till att skräddarsy en lösning för just Er!

  Mika Sarberg, Systems Engineer AceIQ AB

   

  Bildkälla: www.citrix.com