Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  AceIQ utses till första Citrix Cloud Spearhead partnern i Sverige

  1
  feb

  Pressmeddelande 2017-02-01

  AceIQ utses till första Citrix Cloud Spearhead partnern i Sverige

  Citrix är en av de främsta globala aktörerna på marknaden när det kommer till leverans av molntjänster.  Utvalda partners har bjudits in till en grupp som kallas Citrix Cloud Spearhead. Det innebär att fokus hamnar på utvalda partners som besitter den spetskompetens som krävs inom molnet. AceIQ är utvald som den enda svenska partnern just nu till Citrix Cloud Spearhead.

  Marknaden är idag inne i en stor förändring och förflyttning när det kommer till molnbaserad tjänsteleverans. Fler och fler organisationer väljer idag att lägga sin verksamhet helt i molnet. Detta ställer krav på aktörerna på marknaden och Citrix håller sig ständigt i framkant och är en drivande aktör till den växande molntrenden.

  Gruppen Cloud Spearhead initierades för 50 stycken globalt utvalda partners med spetskompetens kring molnleveranser, med syfte att ge kontinuerlig feedback kring kundönskemål, utbildning, säljverktyg och partnerprogram. Detta är ett instrumentalt verktyg för Citrix som möjliggör att det globala omspännande partnernätverket kan leverera kvalitativa molnleveranser till sina kunder. AceIQ är en av få utvalda partners i världen med möjlighet att ge feedback direkt till Citrix.

  – Det betyder mycket för oss att få den här uppmärksamheten av Citrix, men det betyder minst lika mycket för våra kunder, då det öppnar upp för möjligheten att få bästa tänkbara hjälp och uppmärksamhet i samband med så kallad “onboarding” av nya kunder i Citrix Cloud och Microsoft Azure, säger Håkan Andersson, VD på AceIQ.

  – Det är en styrka för oss att AceIQ tagit del av denna globala grupp, en partner med spetskompetens kring molnleverenser som förmedlat information och kundönskemål från svenska marknaden kring vårt molnerbjudande, säger Mattias Björkman. Senior Partner Manager på Citrix Sverige.

   
  Presskontakt:
  Håkan Andersson
  +46763-18 42 18
  VD, AceIQ

  AceIQ som första Spearhead partnern i Sverige