Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  AceIQ fortsätter sin expansion med nytt partnersamarbete!

  2
  mar

  Att AceIQ har en unik lösning när det kommer till att göra dagens tillverkningsindustrier och hamnar mer mobila har nog alla förstått idag. Fler företag kontaktar AceIQ för att få ta del utav vår unika lösning som förenklar administrationen för varje dator och lagerhantering på industrierna. AceIQ arbetar starkt för att fortsätta leverera rätt produkter till sina kunder och har därför inlett ett nytt partnersamarbete för att tillgodose de olika behov som respektive kund har.

  Idag är det flera olika komponenter som gör det möjligt för AceIQ att vara unika med sin fokuserade lösning kring industridatorer, allt eftersom fler önskemål dyker upp från kund har de fått möjligheten att titta på nya partners för att kunna erbjuda ett helhetskoncept. AceIQ har inlett ett samarbete med Barex, ett nordiskt företag med huvudkontor i Göteborg som fokuserar på streckkodslösningar. Barex levererar produkter så som streckkodsläsare, handdatorer och skrivare för alla industrier. Produkter som är byggda för att klara de tuffaste industrimiljöerna.

  För att kunna leverera helhetslösningar till kund utifrån önskemål tvekar inte AceIQ att ta in nya partners och utbilda internt för att visa på den spetskompetens som vi idag besitter.

  För mer information om AceIQ´s nya partner kontakta Patrik Ottosson, AceIQ +46-760 12 42 30 eller titta på www.barex.se.