Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  360 m² av kreativ arbetsmiljö

  10
  jul

  Tidigare i vår kom Kristianstadbladet på besök till vårt nya kontor här på Södertorg i Kristianstad. Vi har efter hårt arbete, expandering och flera nya anställda känt att ett nytt, större kontor som är designat efter våra behov här på AceIQ är ett måste. Vi har därför flyttat in till 360 m² av kontorslokaler som nu är helt ombyggda och renoverade för att passa just oss. Precis som Kristianstadbladet skriver i sin artikel var trångboddheten en anledning till vår flytt, men ett ännu större skäl var ambitionen att skapa en mer kreativ miljö för oss anställda.

  ”Vi vill öka såväl samarbetet som kreativiteten mellan människor, och våra gamla lokaler var inte anpassade för det. Här har vi fått allt precis som vi vill ha det. Vi har både öppet kontorslandskap och tysta rum, plus en möjlighet att ha sin arbetsyta i princip överallt, såväl vid bardisken som borta vid den lilla relaxhörnan. Allt är genomtänkt, berättar Håkan Andersson.”

  Just nu är vi 16 anställda på AceIQ, men det är sällan alla konsulter är på kontoret samtidigt. Några är inte ens stationerade i Kristianstad, arbetet är flexibelt och kräver inte att man är på en specifik fysisk plats, och andra är ute hos kunderna.

  Kristianstadbladet frågade oss hur vi bär oss åt för att vara så framgångsrika, då vi bara är 16 personer anställda, och vår egen CEO, Håkan Andersson, svarade.
  Man får ju egentligen inte vara stolt i Sverige, men sanningen är att vi är väldigt bra på det vi gör. Vi har också haft en medveten satsning redan från början att vilja ligga i spetsen, och har såväl motivationen som engagemanget och intresset att göra det. Vi har medarbetare med stor passion och entusiasm för sina jobb, och utan dem hade vi ju aldrig varit där vi är i dag.”

  Har du missat artikeln om AceIQ i Kristianstadbladet? Då kan du läsa den här!