Mer high fives på jobbet? Join the Aces!

Vi kickade i gång 2018 med en riktigt lyckad Citrixdagen, jobbade igenom våren på hög nivå med flera nya rekryter och har precis avverkat årets upplaga av Citrix Synergy i Kalifornien. Puh! Men på AceIQ stannar vi aldrig upp, istället lägger vi in en ännu högre växel och letar efter fler personer som är taggade på att hoppa på tåget.

AceIQ’s medarbetare är en mycket viktig del för företaget, tillsammans med våra kunder når vi framgång. Därför lägger vi mycket energi och omtanke i vår rekryteringsprocess för att hitta nya medarbetare som vill och kan bli en del av vår härliga gemenskap här på kontoret. Vi har rekryterat flera nya medarbetare till AceIQ det senaste året och en av dem är André Svensson, och för honom är det bästa med att jobba på AceIQ kollegorna.
– Alla har tagit emot mig på ett fantastiskt sätt och jag känner att jag verkligen blivit en del av familjen redan. Här tar alla hand om varandra! Det tycker jag är riktigt skönt när man är ny på jobbet.

En annan favorit med att vara en del av team AceIQ är att man får minst en high five om dagen. På kontoret peppar och uppmuntrar vi varandra, och med en go high five från kollegan bredvid blir en dag på jobbet mycket roligare. Och har man gjort något riktigt grymt ser André Svensson till att en applåd är på plats!

Är du en social person som gillar utmaningar? Är du självgående men samtidigt medveten om betydelsen av samarbete? Vill du ha fler high fives på jobbet, eller kanske till och med en applåd? AceIQ växer så det knakar och ser fram emot att satsa på nya medarbetare som kommer driva företaget och teamet framåt. Just nu söker vi fler IT-konsulter och lösningsrådgivare till vårt huvudkontor i Kristianstad. Förresten, sa vi att vi har ett Flipperspel på kontoret också?

Intresserad? Sök våra lediga tjänster idag!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer