Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Vi på AceIQ har sedan starten år 2010 jobbat mycket med Citrixrelaterade produkter. Citrix är idag en av de absoluta tungviktarna när det kommer till bland annat molnbaserat arbete, nätverksoptimering, app- och desktopvirtualisering och liknande tjänster. AceIQ är glada över att kunna erbjuda svenska aktörer dessa lösningar.

  CitrixGenom årens lopp har vi tillskansat oss erfarenhet genom samarbete med en rad olika organisationer och företag, alla med sina särskilda målbilder, förutsättningar och krav. Vi älskar utmaningar och att skräddarsy lösningar för olika beställare och står idag rustade för att ta fram optimala tjänstepaket för just ert företag. Vi arbetar alltid långsiktigt och ser även till att hålla exempelvis er Citrixplattform “up to date” samtidigt som vi erbjuder patchning, loggenomgång och så vidare. På så sätt kan vi optimera er Citrixplattform. Vi erbjuder även kurser och fortbildning i Citrixtjänster så att ert löpande arbete underlättas och arbetsprocesserna lättare kan flyta på utan hinder.

  Platinum partnerskap med Citrix

  På den svenska marknaden finns bara ett fåtal platinumpartners till Citrix och vi på AceIQ är en av dessa. Detta fyller oss givetvis med stolthet samtidigt som det låter oss leverera ännu bättre lösningar. Genom detta partnerskap och vår långa erfarenhet av att arbeta med Citrixprodukter kan vi hjälpa ert företag att implementera era IT-strategier på bästa sätt.

  Det är tack vare vår långa erfarenhet och vår stora kompetens inom Citrixtjänster och produkter som vi fått den äran att titulera oss “Platinum partner“. I praktiken innebär det att vi har mycket goda förutsättningar för att skapa och skräddarsy modeller och lösningar som underlättar arbetsprocesser, intern kommunikation och ert dagliga arbete i stort. Det mesta talar för att den mobila arbetsplatsen är framtidens melodi och med vår hjälp kan ni rusta er för morgondagens utmaningar. Därtill kan ni, redan idag, kunna se förändringar i användarbeteende och effektivitet. Vi har exempel flera gånger – tack vare vår expertis på Citrixområdet – lyckats slimma arbetsprocesser inom organisationer så att användare kunnat spara 30-60 minuter om dagen. Detta är dyrbar tid som tack vare oss och Citrix kan läggas på annat än att försöka navigera otympliga system eller manövrera klumpiga plattformar.

  – Jag har haft förmånen att följa AceIQs grundare under deras Citrix-resa och jag är glad att se att de nu är bland världens första företag och Nordens första företag som har genomfört vårt specialistprogram. Detta är nog bara början av vad vi kommer se från detta drivna och snabbväxande svenska företag, Mark Templeton, fd. CEO Citrix Systems Inc. platinum-specialist

  Vi står redo att hjälpa just dig

  Vi berättar mer än gärna om vilka skräddarsydda tjänstepaket vi står redo att ta fram för just ert företag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!