IT-mässan på Ideon i Lund

Igår var AceIQ på plats i Lund på IT-mässan; en rekryteringsmässa som anordnas varje år av Arbetsförmedlingen. Vi fick möjligheten att träffa många ute i branschen och se vad andra företag efterfrågar. Vi fick även höra vad anställda förväntar sig samt önskar av sina arbetsgivare idag.

Vi presenterade vår tjänst vi just nu söker – vi söker en IT-konsult med breda kunskaper inom IT-drift som vi gärna också ser har en bakgrund med Citrix-produkter. Det som fångade mångas intresse var att vi för första gången presenterade vårt Traineeprogram som startar till hösten. Sista ansökningsdagen för vårt Traineeprogram är den 31/5, så skicka iväg din ansökan redan idag om du känner att det passar dig.

AceIQ´s Traineeprogram

Efter sommaren startar AceIQ´s första traineeprogram. Det är ett traineeprogram på ett år med bas från huvudkontoret i Kristianstad, efter välutfört program finns möjlighet till vidareanställning på AceIQ. Vårt traineeprogram är med fokus på Citrix, där vi vill att du ska få möjligheten att arbeta med deras olika produkter i våra lösningar.

Är du färdigutbildad och vill lära dig allt inom desktop-virtualisering samt mobilitet? Då kan du få möjligheten att göra det hos oss på AceIQ. Det är viktigt att du brinner för IT och besitter en stor del baskunskaper, även att du behärskar svenska och engelska i både tal samt skrift.

Vad vi erbjuder:
• Möjligheten för dig att ta flertalet olika certifieringar
• Besöka kunder tillsammans med ansvariga rådgivare/ arkitekter
• Gå tillsammans som lärling med våra lösningsarkitekter
• Ta hand om olika supportärenden som kommer in från kund

Certifieringar vi erbjuder genom AceIQ traineeprogram:
• Citrix XenMobile
• Citrix XenDesktop
• Citrix XenApp
• Citrix NetScaler
• AppSense Professional 2.0

Skicka din ansökan till oss redan idag!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer