IFK Kristianstad

Under sommaren tog vi på AceIQ beslutet om att vi vill stötta vårt lokala handbollslag, IFK Kristianstad. Vi sponsrar det framgångsrika laget som spelar i Elitserien; de lyckades med bragden i våras att kamma hem ett SM- silver. Det är många företag i trakten som valt att sponsra IFK, och alla är med på plats på matcherna. En trevlig nätverksplats, där vi alla i speletsanda får chansen att prata möjligheter och erfarenheter med varandra. I Kristianstad är det den bästa knutpunkten att samlas på för att följa med i nyheter som cirkulerar kring staden.

Igår spelade IFK sin första hemmamatch i Elitserien i Kristianstad Arena och de vann matchen med 27-21 mot HK Aranäs. Första halvlek var jämn, IFK slog till i andra halvlek då de visade Aranäs vilka som faktiskt var i förra SM-finalen. Matchens största lirare får vi nog säga var IFK Kristianstads målvakt Herdeiro Lucau som hoppade in i andra halvlek och gjorde snygga räddningar, framförallt gjorde han tre straffräddningar.

Vi på AceIQ kommer att vara på plats under hela säsongen och följa IFK Kristianstad till förhoppningsvis ännu en SM- final.

Vi önskar IFK Kristianstad lycka till under Elitseriesäsongen och inväntar nästa hemmamatch som går av stapeln 7 oktober då de möter Halmstads laget HK Drott.

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer