Följ med AceIQ på Citrix Synergy i Las Vegas!


AceIQ har i flera år arrangerat gruppresor tillsammans med kunder till Citrix Synergy i både USA samt Europa. Resorna blir spännande och lärorika vilket vi hoppas att ni vill uppleva med oss under våren 2016 i Las Vegas.

Nu är vi i full gång med planeringen för Citrix Synergy som anordnas i Las Vegas 24:e-26:e maj, 2016 och de första inbjudningarna har börjat att skickas ut. Har du inte fått inbjudan och känner att du vill ha mer information kring prisbild samt upplägget för resan, vänligen kontakta Eva-Katrine Persson.

Varför bör ni åka med på konferensen? grand-canyon-1355788

Citrix Synergy är en i synnerhet strategisk konferens, som är mycket bra för er som vill bidra till en utveckling av er verksamhet. Konferensen anordnas av Citrix för att utbilda och ta med er i de senaste nyheterna från dem men också från flera andra leverantörer. Ni får även möjlighet att nätverka med betydelsefulla personer i branschen från hela världen. Det finns något på Citrix Synergy för oss alla. För er som känner att ni vill fördjupa er mer kring affärs- och verksamhetsnytta, finns det flera spår att välja bland, samt många praktiska exempel med kunder som beskriver sin väg mot framgång. För er som vill fördjupa sig i det mer tekniska, finns t.ex. Tech Labs och många tekniska seminarier.

Under Citrix Synergy, 2014 och även 2015 hade AceIQ arrangerat exklusiva möten för sina kunder med bl.a. Citrixmogulen och nu annonserat i dagarna Citrix före detta VD Mark Templeton; möten som för alla varit mycket givande. Nu under 2016 års Citrix Synergy vågar vi lova er en lika spännande resa som föregående år med intressanta möten samt aktiviteter tillsammans med AceIQ och partners; en i högsta grad utvecklande resa för er och er organisation.

Information kring Citrix Synergy hittar ni här: Citrix Synergy

Vi önskar er en trevlig helg
Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer