Följ med AceIQ in i framtiden med Citrix NetScaler!

netscaler 1Vi arbetar med alla de produkter som Citrix levererar och skapar lösningar utifrån företags/ organisationers behov med hjälp av produkter från Citrix. Vi vill presentera Citrix NetScaler för er lite närmre, världens mest avancerade plattform för molntjänster. Att arbeta i molnet är en trend som är här för att stanna, en lösning med en Citrix NetScaler är passande för alla företag.

Med NetScalern kan vi skapa lösningar för företag som gör att ni snabbt kan förbättra sin nätverksinfrastruktur. Detta uppnår vi genom att göra så att era applikationer startar i en hastighet som är upp till fem gånger snabbare än vad ni har idag.

Citrix NetScaler gör det möjligt för oss att erbjuda företag idag:

Maximal flexibilitet
NetScalern är Modulärt byggd vad gäller både licenser och hårdvara, vilket betyder att det är enkelt att komplettera med produktdelar eller skräddarsy den efter era behov.

Hög säkerhet
Den ger er en hög säkerhet då den skyddar dina applikationer med AAA, paketfilter och ratelimit (kontrollerar trafiken) m.m.

Intelligent lastbalansering
Lastbalanseringen sker mot lokala eller globala noder med intelligenta applikationsmonitorer.

Prestandaoptimering av befintliga system
Med NetScalern kan ni optimera er befintliga applikation- eller SQLserver med hjälp av cache och komprimering.

Vad betyder då detta för er?

Citrix NetScaler kan leverera många olika webbapplikationslösningar åt företag/ organisationer idag. Det är olika komponenter som gör det möjligt för oss att ge er ”Kontoret på fickan” bl.a. är NetScalern en av de komponenter som gör att företag kan arbeta från jordens alla hörn och kanter. Vill ni ha en kostnadseffektivlösning, köp en NetScaler med rätt förutsättningar för era behov.

”Pay As You Grow” – Modell

Citrix NetScaler lämpar sig för alla olika företag och branscher, det finns lösningar för alla. Idag är de flesta företag i behov av en lösning som gör det möjligt för dem att arbeta i molnet, men alla har möjligheten att göra den stora investering som krävs för att köpa in och implementera en NetScaler; då finns det en ”Pay As You Grow” modell. ”Pay As You Grow” betyder att företag inte måste köpa in all hårdvara själv utan ni kan köpa in den kapacitet som behövs och utöka efterhand som ni behöver. Därmed slipper de också de kostsamma uppgraderingar som hårdvaran ibland kan komma till att behöva.

För mer information om Citrix NetScaler och vilken lösning som är passande för just er organisation, kontakta AceIQ.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer