Följ den senaste trenden med Raspberry Pi 3

Uppdatera er verksamhet med de senaste nyheterna inom världen för tunna klienter med en Raspberry Pi. För att få en optimal prestanda på er Citrix-miljö till en låg kostnad per arbetsplats så uppmanar vi er att titta närmre på ViewSonic´s paketering av Raspberry Pi 3.

För att minska era IT-kostnader och att göra era arbetsplatser mobila letar AceIQ ständigt efter nya lösningar för er att ta nya steg in i framtiden. Vi har nu utvecklat vårt samarbete med EET Europarts för att kunna leverera en ny variant av tunna klienter från ViewSonic till er.

raspberry-piVi kan konstatera att det verkligen är en nätt tunn klient med en vikt på endast 0,2kg som förenklar och frigör utrymme för era användare på sina arbetsplatser. ViewSonics SC-T25 Raspberry Pi 3 levererar en hög användarupplevelse för er som arbetar i ett virtuellt skrivbord med höga grafikkrav såsom exempelvis CAD.

ViewSonic levererar en tunn klient med hög säkerhet som är lätt att managera och inkluderar även kostnadsfria ViewSonice Device Manager Software. Den har flera USB-portar för er kringutrustning, denna tunna klient ger nätverksaccess både genom Wi-Fi och kabel samt den är utrustad med Bluetooth. En kostnadseffektiv tunn klient som ni måste testa på er arbetsplats.

Arbetar ni idag i en Citrix miljö och är ett Enterprise företag, kommun, landsting, skola eller ett mindre företag? Då är det bara att placera dessa tunna klienter på era arbetsstationer för de är Citrix Ready.

Nyckelfunktioner för SC-T25 Raspberry Pi 3:

  • Raspberry Pi Plattform
  • Optimerad HDX Tunn klient
  • Digital HDMI output för support av displayer upp till 1920 x 1200
  • Utrustad med Wi-fi, Bluetooth och RJ45
  • Förstärkt peripheral support med fyra USB (V2.0) portar
  • Minne på 8GB externt mikro SD

För mer information om hur ni inom er organisation kan dra nytta utav ViewSonic SC-T25 Raspberry Pi 3, vänligen kontakta AceIQ.

Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Kommunikatör

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer