David Batra – CitrixDagen

CitrixDagen, en dag där vi fokuserar på hur ni kan bli framgångsrika i molnet! Var med på plats på årets event den 6:e oktober i Stockholm, en dag som bjuder på flera aha-upplevelser för er samt att vi med glädje kan presentera att David Batra kommer dit och bjuder på en show.

Vi har några få platser kvar, så se till att säkra din plats, för en dag med många intressanta inslag och komedi. Mer information och anmälan hittar ni här!

david-batra

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer