AceIQ vinnare av ”Citrix Outstanding Achievement Award”

Pressmeddelande
2016-03-11

 

AceIQ vinnare av ”Citrix Outstanding Achievement Award”

Citrix Partnerevent, Accelerator gick igår av stapeln på Fotografiska i Stockholm. AceIQ tilldelades utmärkelsen ”Outstanding Achievement”, vilket anses som en mycket prestigefull utmärkelse. De var även nominerade i två av de övriga tre utmärkelserna.

AceIQ fick igår ta emot utmärkelsen årets Outstanding Achievement, 2015 av Citrix på deras partnerträff, Accelerator på Fotografiska i Stockholm. AceIQ började året 2015 med att annonsera att de blivit Platinumpartner till Citrix, den högsta partnergraden som kan uppnås vilket innebär att de krav som ställts på AceIQ har uppfyllts. De blev även först i Norden, 2015 att fylla alla fyra Citrix Specialistområden.

Vi kämpar hårt för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den expertis inom Citrix som våra kunder efterfrågar, något som denna utmärkelse visar att vi lyckats bra med och vi kan lova att ni har ännu mer att vänta er från AceIQ, säger Håkan Andersson VD AceIQ.

Motivering från Citrix:

”Den här partnern satsade fullt ut på vårt specialiseringsprogram och lyckades bli först i Norden med att bli specialist inom alla fyra områden. Det är också en partner som kvartal efter kvartal, år efter år på egen hand identifierar, driver och vinner stora transformeringsprojekt med sina kunder, byggt på Citrix teknologi. Dessutom säkerställer de varje år att mängder av kunder åker med dem till vår Synergykonferens. Ett stort grattis till vinnaren i kategorin Outstanding Achievement – AceIQ! ”

 

Presskontakt:

Håkan Andersson Mats Ericson

+46763-18 42 18 +46707-28 12 00

VD, AceIQ Senior Channel Development Manager, Citrix

 

Outstanding Achievement award
Håkan Andersson, VD AceIQ tillsammans med Jacqueline de Rojas, Vice President & GM Northern Europe, Citrix

 

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer