AceIQ VD:n Håkan Andersson gästar Citrix Guest Post!

AceIQ fortsätter sin otroliga framgångssaga! I veckan fick vår VD, Håkan Andersson den ärofyllda chansen att skriva ett inlägg till Citrix Guest Blog! Tillsammans med andra framgångsrika Citrix Partners som Scott McPherson på MOQdigital och David Kreft på WAGO Kontakttechnik, fick även vår egen VD den otroliga möjligheten att skriva om sin framgång och strategi för att bli en av de bästa Citrix Partners.

Håkan Andersson skriver om AceIQ’s passion för IT men också deras driv för att hjälpa människor. Att förändringar inom IT startar med att sätta människan i fokus. ”För oss kommer samtal om en digital förändring naturligt. Vi har börjat märka att många av våra kunder nu kommer i fatt vårt tänkande vi haft så länge: att vi mår som bäst och är mycket mer produktiva när vi får välja vart och hur vi ska jobba.

I artikeln berättar Håkan mer om hur AceIQ prioriterar kunden och jobbar för att göra det möjligt för alla att kunna jobba så smidigt som möjligt på vilken plats och enhet som helst. Med hjälp av Citrix produkter och lösningar blir det enkelt och den digitala förändring ett företag gör blir sömlös.

Läs mer om Håkan och AceIQ’s resa, hur vi använder oss av moln-baserade lösningar för att underlätta för kunden och skapar en mer produktiv arbetsmiljö.
Artikeln hittar du här.

https://www.citrix.com/blogs/2018/09/27/transformation-starts-by-putting-people-first/

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer