AceIQ välkomnar ny medarbetare

hasse4Vårt kontor i Stockholm utökas nu med en ny medarbetare, vi välkomnar Hans Lindgren till AceIQ.

Hans berätta lite om dig själv:

Jag är 31 år, bor i Norrköping och kommer att utgå från Stockholmskontoret. Jag har tidigare varit konsult i Stockholmsområdet och gillar utmaningarna samt tempot som finns där. När jag inte är på jobbet umgås jag mycket med min lilla dotter. Jag har även ett stort intresse för träning och roadracing; jag förbereder mig nu aktivt för årets tävlingssäsong i roadracing.

Min bakgrund inom IT, började 2001 med Citrix MetaFrame, därefter har jag arbetat med Presentation Server, XenApp och XenDesktop i olika versioner. Jag har därmed över 10 års erfarenhet av arbete med Citrix relaterade produkter och har arbetat tillsammans med många större Enterprise företag. Utöver min sida som IT-konsult, har jag arbetat med försäljning vilket har varit roligt och givande; något som är passande idag för min roll på AceIQ, för att kunna bemöta kunder affärsorienterat.

Varför valde du AceIQ?

Det kändes som det naturliga valet för mig i min personliga utveckling och karriär att börja på AceIQ. Jag har känt Håkan Andersson i många år och arbetat tillsammans med honom förut; samarbetet har fungerat bra så det ska bli kul att få arbeta tillsammans igen. Jag värdesätter tänket som alla i företaget delar, deras engagemang att lyfta AceIQ framåt; de ger en känsla av att vi alla har en samhörighet i vår kompetensnivå.

Vi hälsar Hans Lindgren välkommen till AceIQ och tycker det är kul att han har valt att börja arbeta hos oss på Stockholmskontoret. Vi växer i en hög fart och är i ständigt behov av kompetenta Citrix konsulter, Hans kommer in i rätt tid med många spännande uppdrag att ta tag i.

Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer