AceIQ välkomnar ny Citrix-Expert

I september börjar Mika Sarberg som Systems Engineer på AceIQ:s huvudkontor i Kristianstad. Mika har i flertalet år jobbat med Citrix relaterade produkter och han är ett stort tillskott till AceIQ. Mika´s huvudfokus kommer att vara kring Citrix nätverksprodukt, NetScaler.

Mika, berätta lite om dig själv

Jag är uppvuxen i Norrköping, där jag bodde fram tills det var dags att göra värnplikten på Gotland som granatkastarsoldat. En nyttig del av mitt liv där jag verkligen fick testa mina gränser och lära känna mig själv på ett nytt plan. Efter värnplikten flyttade jag till Jönköping där jag studerade datanätteknik på JTH. Jag arbetade efter min utbildning på ett stort IT-bolag med Citrix, backup, MS produkter och antivirus för att nämna några produkter.

Sen kom familjelivet där jag gifte mig med min fru Jennie och i denna veva gick även flyttlasset ännu en gång, nu till Vinslöv där jag bor idag. Vi har under tiden här hunnit få två fantastiska barn, Linnéa och August. På fritiden försöker jag terrängcykla, springa eller lyfta skrot på gymmet. Sedan vi flyttade ner till Vinslöv har jag arbetat på ett bolag i Malmö där jag verkat som Citrixtekniker; hanterat kunders Citrixmiljöer.

Varför AceIQ

Jag fick genom en kollega talas om AceIQ i Kristianstad, ett företag som jag var tvungen att kolla upp. Det jag fastnade direkt för att det var ett ungt företag som snabbt blivit en stor spelare inom Citrixvärlden. Jag sökte en tjänst som var utannonserad och ser fram emot att börja ett nytt kapitel.

När börjar du? Mika_Sarberg_202x300

Jag börjar på AceIQ den 1:e september. I rollen som Systems Engineer kommer jag att fokusera på Citrix NetScaler. Jag kommer utgå från huvudkontoret i Kristianstad men arbeta med kunder globalt. I somras hade jag förmånen att träffa mina nya kollegor och känner mig redan som en i gänget.

Vi på AceIQ välkomnar Mika Sarberg till AceIQ och är väl medvetna vilken tillgång han kommer att bli på företaget. Vi söker ständigt efter nya konsulter med erfarenhet av Citrix. Skulle du så som Mika, vilja bli en del av AceIQ så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Eva- Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer