AceIQ välkomnar Anna Trägårdh!

Nu är det dags för oss att expandera på nytt så därför vill vi hälsa välkommen till Anna Trägårdh som vår nya medarbetare. Anna kommer direkt från Logica där hon arbetat i lite över 15 år i olika roller, allt från supporttekniker, teamledare till processansvarig och Contact Manager. Anna kommer att utgå från vårt huvudkontor i Kristianstad med rollen som Solutions Advisor/ Consultant Manager.

Berätta lite om dig själv Anna

– Jag är en kvinna på 35 år mitt i livet, från Norje i Blekinge. Som mamma till 3 pojkar, 10 år och 2*6 år (tvillingar) behöver jag inte fundera så mycket på vad man gör på fritiden, men den tiden som är över trivs jag med att träna, ladda batterierna och träffa vänner.

Jag har ofta fått höra av andra att jag utstrålar positiv energi vilket jag hoppas kommer att märkas på AceIQ. Om jag får beskriva mig själv så skulle jag säga social, flexibel och proaktiv. En stor faktor för framgång för mig är struktur; ett måste enligt mig för att nå uppsatta mål.

Jag går från en stor organisation till en mindre men växande organisation vilket jag ser som en fördel, då jag nu får möjligheten att samarbeta närmre med varje individ på AceIQ.

Varför har du valt att börja arbeta på AceIQ?

– Jag har följt AceIQ sedan start och sett hur deras framgångar tagit form. Jag har tidigare arbetat tillsammans med både Håkan och Max på WM-data/Logica och vet vilken arbetsglädje och inspiration de smittar av sig. Att få möjligheten att vara del på denna resa ser jag som en stor förmån; att få vara delaktig i att bygga och förverkliga.

Vilken blir din roll på AceIQ?

– Jag kommer att ha rollen som Solutions Advisor/Consultant Manager, vilket innebär att mina huvudsakliga uppgifter blir att arbeta som kundansvarig med en rådgivande roll, stötta företaget i vårt affärsperspektiv och operativt finnas där för våra konsulter i produktionen. Jag har som tanke att uppmuntra till nya och fler resultat på AceIQ; jag vill vara med och växa tillsammans med företaget.

Vi är glada över att få in Anna i verksamheten, då hon besitter djup kunskap inom branschen, är van vid att arbeta med kundrelationer i allt från mindre företag till några av de största företagen och verksamheterna. Anna är en mycket strukturerad och ambitiös person, som alltid har en förmåga att hitta lösningar till kunders utmaningar.

Anna finns på plats från och med måndagen den 3:e december och hon nås via , +46-760-124224 om ni har några frågor till henne.

Välkommen!

Eva- Katrine Persson
Marknadsassistent

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer