AceIQ utses till första Citrix Cloud Spearhead partnern i Sverige

Pressmeddelande 2017-02-01

AceIQ utses till första Citrix Cloud Spearhead partnern i Sverige

Citrix är en av de främsta globala aktörerna på marknaden när det kommer till leverans av molntjänster. Utvalda partners har bjudits in till en grupp som kallas Citrix Cloud Spearhead. Det innebär att fokus hamnar på utvalda partners som besitter den spetskompetens som krävs inom molnet. AceIQ är utvald som den enda svenska partnern just nu till Citrix Cloud Spearhead.

Marknaden är idag inne i en stor förändring och förflyttning när det kommer till molnbaserad tjänsteleverans. Fler och fler organisationer väljer idag att lägga sin verksamhet helt i molnet. Detta ställer krav på aktörerna på marknaden och Citrix håller sig ständigt i framkant och är en drivande aktör till den växande molntrenden.

Gruppen Cloud Spearhead initierades för 50 stycken globalt utvalda partners med spetskompetens kring molnleveranser, med syfte att ge kontinuerlig feedback kring kundönskemål, utbildning, säljverktyg och partnerprogram. Detta är ett instrumentalt verktyg för Citrix som möjliggör att det globala omspännande partnernätverket kan leverera kvalitativa molnleveranser till sina kunder. AceIQ är en av få utvalda partners i världen med möjlighet att ge feedback direkt till Citrix.

– Det betyder mycket för oss att få den här uppmärksamheten av Citrix, men det betyder minst lika mycket för våra kunder, då det öppnar upp för möjligheten att få bästa tänkbara hjälp och uppmärksamhet i samband med så kallad ”onboarding” av nya kunder i Citrix Cloud och Microsoft Azure, säger Håkan Andersson, VD på AceIQ.

Det är en styrka för oss att AceIQ tagit del av denna globala grupp, en partner med spetskompetens kring molnleverenser som förmedlat information och kundönskemål från svenska marknaden kring vårt molnerbjudande, säger Mattias Björkman. Senior Partner Manager på Citrix Sverige.


Presskontakt:
Håkan Andersson
+46763-18 42 18
VD, AceIQ

AceIQ som första Spearhead partnern i Sverige

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer