AceIQ utökar huvudkontoret i Kristianstad

Vi fortsätter att utöka företaget med nya förmågor, förra veckan kunde vi introducera er för Michael Murica och denna vecka har vi en ny kollega att presentera. Vi välkomnar Rickard Wendel till vårt huvudkontor i Kristianstad. Rickard kommer att arbeta som Systems Engineer och han utgår från Kristianstad men arbetar tillsammans med kunder globalt. För att ni ska få en bättre bild av Rickard, har vi låtit honom introducera sig.

Rickard, berätta lite om dig själv:
Rickard_WendelRickard heter jag, 34 år gammal. Jag bor tillsammans med min fru och våra djur (hundar och hästar) på vår gård i nordvästra Skåne, men jag kommer ursprungligen från Stockholm. Så länge jag kan minnas har jag haft ett ben i IT-branschen; jag är nyfiken på ny teknik och jag känner mig lyckligt lottad som har förmånen att få arbeta med min hobby. Jag har en examen i data- och systemvetenskap. Jag har arbetat i roller både i den kommunala och privata sektorn. Senast kommer jag från Helsingborgs Stad där min roll har varit IT-arkitekt.

Mina helger spenderar jag ofta ute i skogen med våra hundar där vi hittar på olika aktiviteter. Jag har nyligen införskaffat en 4-hjuling och tanken är att jag ska kunna använda den för aktivering tillsammans med mina hundar. Mina hundar är mitt största fritidsintresse men utöver det så gillar jag att laga mat och självklart förkovra mig i nya tekniker.

Varför valde du att gå till AceIQ?
Jag har följt AceIQ under en längre tid och när jag bestämde mig för att byta tjänst var det AceIQ jag föll för. Det är ett företag som har fokus på de produkter jag håller på med och det var många som talade gott om företaget, både affärsmässigt men även människorna som arbetar där, så det blev ett solklart val för mig.

Vilken blir din roll på AceIQ?
Min nya roll på AceIQ blir Systems Engineer, där jag kommer att arbeta tillsammans med våra kunder globalt.

När startar du?
Jag börjar på AceIQ i nästa vecka, samtidigt som Michael Murica, den 3:e oktober. Det ska bli kul att få börja arbeta i detta härliga gäng.

Vi välkomnar Rickard Wendel till AceIQ och han finns tillgänglig på huvudkontoret från den 3:e oktober.

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer