AceIQ på Citrix PTEC i Helsingfors

Marcus Andersson och Max Lindqvist, AceIQ är nu på plats i Helsingfors för Citrix PTEC (Partner Technical Expert Council). Som enda svenska partnern på plats har AceIQ möjligheten att ge feedback till Citrix Product Management om vilka funktioner vi önskar från de olika produkterna. Vi får även ta del av information kring vad som är på gång inom Citrix olika fokusområden.

Det är viktigt för oss att hålla oss uppdaterade för er kunder samt framföra era önskemål för att möta framtida behov. Citrix PTEC är även ServTech (internt Citrix-event) så vi får även ta del utav det senaste nytt från Citrix EMEA.

Läs mer info här om hur det gick till när AceIQ blev invalda i Citrix PTEC.

Citrix PTEC

 

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer