AceIQ önskar Er en Trevlig Midsommar!

Nu vill vi passa på att önska er alla en trevlig midsommar efter att vi avrundar den här vårsäsongen med mycket spännande nytt som hänt både internt samt externt.

Vi började året med att meddela att vi uppnått kriterierna för att bli Citrix Platinumpartner vilket bara har inneburit fler möjligheter för oss och våra kunder i form av support, hittills under året. Tillsammans med kunder reste vi till Orlando för årets Citrix Synergy där vi hade flera unika samt framgångsrika möten.

Vi har välkomnat flera nyanställda till huvudkontoret och fortsätter vår rekryteringsprocess under sommaren; missa inte att vi startar vårt Traineeprogram direkt efter semestersäsongen. Under våren kunde vi även presentera att två av våra konsulter, Marcus Andersson och Max Lindqvist blivit invalda i Citrix PTEC. Nylanseringen av www.aceiq.com presenterades och har mötts med fin respons från både partners samt kunder.

Det är som sagt mycket olika saker som hänt under våren och vi spår att vi kommer få en lika utvecklande sensommar och höst då vi bl.a. kommer ha vår sedvanliga CitrixDagen samt andra event som ni kan invänta inbjudan till.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska er en fantastisk midsommarafton med god mat och trevligt väder!

Eva- Katrine Persson
Marknadskoordinator/ Informatör

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer