AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affär

AceIQ inleder samarbete med Bahnhof

Pressmeddelande
2016-12-14

AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affär

Under hösten har samarbetet mellan operatören Bahnhof och Citrix-experten AceIQ vuxit fram och de knöt banden i dagarna med en stor Citrix NetScaler SDX-affär.

Det står nu klart att operatören Bahnhof och Citrix-experten AceIQ inleder ett samarbete. Tillsammans skapar de en synergi och har möjlighet att addera en större produktportfölj till befintliga samt framtida kunder. Samarbetet innebär att företagen nu har möjligheten att fylla de utmaningar och frågeställningar som respektives kunder ställer.

AceIQ är en av de främsta organisationerna på den Svenska marknaden när det kommer till att leverera Citrix-lösningar. Genom att bistå Bahnhof med nätverksprodukter från Citrix kommer de tillsammans att främja Bahnhofs vision till att vara en av de största aktörerna på telekommarkanden.

– Vi ser det som en fantastisk möjlighet att inleda ett samarbete med Bahnhof, en operatör som siktar framåt. De kommer bli ett självklart val för både Enterprise och small/mid market kunder när det gäller datakommunikationstjänster och med vår hjälp även managerade tjänster, säger Michael Murica, Networking Sales Manager AceIQ.

Vi ser en stor potential i vårt samarbete med AceIQ, där vi dels kompletterar vårt utbud men också skapar mervärde för våra kunder i form av de tjänster vi kan leverera tillsammans, säger Adam Iveslätt, chef för Managed Services på Bahnhof.

Presskontakt:

Håkan Andersson, +46763-18 42 18, VD, AceIQ
Jon Jordås, +46761-11 01 63, Kommunikationschef, Bahnhof

AceIQ inleder samarbete med operatören Bahnhof

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer