AceIQ nyanställer!

josef malmborg1AceIQ nyanställer!

För att möta den efterfrågan vi har på våra tjänster, letar vi ständigt efter nya förmågor som har den yttersta spetskompetensen. Vi välkomnar nu vår senaste medarbetare Josef Malmborg, till AceIQ. Josef kommer att utgå från Linköping som lösningsarkitekt; han kommer arbeta med hela världen som sin arbetsplats.

Josef, berätta lite om dig själv:

Jag är 36 år gammal, kommer från Stockholm men bor numera i Linköping tillsammans med min fru och våra två barn. Min kandidatexamen i datateknik var min bana in till Citrix, då jag fick göra mitt exjobb om nätverkssäkerhet på Linköpings kommun. Jag har jobbat på en rad olika företag där jag ansvarat för deras Citrix plattform, närmast kommer jag från ett företag där jag arbetat som konsult med flera spännande samt utmanande uppdrag. När en gammal vän, Håkan Andersson VD för AceIQ berättade att de hade en ledig tjänst, så kände jag att det var rätt i tiden för mig att byta arbetsplats. Med mina personliga egenskaper som en idémaskin och min sociala förmåga tror jag att AceIQ är det perfekta företaget för mig att fortsätta min Citrix resa på.

På min fritid gillar jag att motionera; fjällvandring, geocacha eller en runda på golfbanan är aldrig fel. Det blir också en hel del tid i köket för att testa nya recept och laga gourmetmiddagar tillsammans med min familj. Som jag förstått så har många på AceIQ ett motorintresse och jag ska väl inte sticka under stolen att även jag har det, men inte roadracing utan jag kör en traktor från 1962, IH275.

Vilken blir din roll på AceIQ?

Jag kommer att arbeta som Solutions Architect (Lösningsarkitekt) där jag tillsammans med kund bygger upp och skapar lösningar utifrån deras behov.

Vi välkomnar Josef Malmborg till AceIQ som börjar sin anställning idag den 29/9,2014!

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer