AceIQ fortsätter att leverera på Citrix-toppen

Pressmeddelande platinum-specialist
2016-01-14

 

 

För ungefär ett år sedan kunde AceIQ presentera att de uppfyllt de krav som ställts från Citrix för att bli Platinum-partner på den svenska marknaden. Efter ett fantastiskt avslutat 2015 kan nu AceIQ stolt presentera att de fortsätter sitt elitskap kring Citrix och har försvarat sitt Platinum-partnerskap ännu ett år.

Varje år utför Citrix en prövning för att se om de företag som de samarbetar med uppfyller de krav som ställs på de olika partnernivåerna från Citrix. Det ställs olika krav i form av certifieringar från Citrix tekniker och Citrix säljare samt omsättning av Citrix produktportfölj. Förra året presenterades AceIQ som en av tre företag på den svenska marknaden att klara den högsta partnernivån till Citrix så som Platinum-partnerskap. AceIQ kunde med glädje efter nyårshelgen ta emot beskedet att de försvarat sin titel som Platinum- Partner till Citrix ännu ett år och nu är där endast två partners på den svenska marknaden som uppfyller kraven.

– Vi har haft ett fantastiskt år med många spännande affärer och trevliga nya medarbetare. AceIQ fortsätter att växa och vi följer de mål som vi satt upp. Vi flyttar ständigt fram gränserna för vad som är möjligt och ser till att vara i topp vad det gäller kompetens, både tekniskt och som strategisk rådgivare, för att vara den Citrix-partner som kunderna väljer, Säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

Med ett Platinum-partnerskap bevisar AceIQ sin kompetens och den styrka som de besitter inom Citrix. Detta kommer att fortsätta leda till fler nationella och internationella uppdrag till företaget.

AceIQ har åter igen gjort sig förtjänta av Citrix högsta partnerstatus genom sina starka säljinsatser, investeringar i certifieringar samt professionella leverans av produkter och tjänster till sin snabbt växande skara nöjda slutkunder. Det är med stolthet som hela det svenska teamet på Citrix gratulerar Håkan och hans besättning till ännu ett år som Platinumpartner, Säger Joakim Wiling, VD Citrix Sverige.

Presskontakt:

Håkan Andersson
VD, AceIQ
+46763-184218

Om AceIQ
AceIQ levererar intelligenta lösningar för åtkomst till interna och externa informationsmängder samt applikationer oavsett enhet – bland annat arbetsstationer, laptops, industridatorer, läsplattor och mobiltelefoner. Företaget bildades 2010 och omsatte senaste räkenskapsåret 24 miljoner kronor. AceIQ har kontor i Stockholm och Kristianstad, och anställda som arbetar på distans på flera andra håll i landet.

Om Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) är marknadsledande inom virtualisering, nätverk och molnlösningar. Citrix möjliggör nya, säkra arbetssätt med hjälp av virtualiserad och mobil teknik, som kan användas när som helst, på vilken typ av enhet och nätverk som helst. I över 25 år har Citrix levererat innovativa lösningar för ökad produktivitet och mobilitet. Produkterna används av fler än 400 000 organisationer och över 100 miljoner användare världen över. Omsättningen år 2014 var 3,14 miljarder dollar.

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer