Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Det är verkligen en riktig “hype” kring molntjänster idag, fler och fler företag lägger ut hela eller delar av sina IT-tjänster i molnet. Vi kan hjälpa er i detta arbete, genom de tjänster vi tillhandahåller. Vi kan hjälpa er att skapa en plattform i ert egna “private cloud”, men också skapa “hybrid cloud” lösningar eller att lägga ut er miljö helt i molnet.

  • Private Cloud – Det är när ni tillhandahåller tjänsterna i ert egna interna moln som er IT-avdelning delar till era medarbetare. Något som AceIQ kan sätta upp till er!
  • Public Cloud – Det ses oftast som ett kostnadseffektivt alternativ då ni får hjälp med att skapa ert moln med hyrda tjänster som ni inte behöver drifta eller underhålla själva.
  • Hybrid Cloud – Det är en kombination av Private och Public Cloud. Ni har tjänsterna hos er internt men kanske behöver ta in publika tjänster till era medarbetare.

  Vad är molntjänster?

  Molntjänster är något som vi använder oss av varje dag till vardags utan tänka på vad det faktiskt är; de flesta av oss har någon typ av gratis mailtjänst. Molntjänster betyder att era program som ni använder er utav finns i ”molnet”, som regel nåbara via internet. Programmen finns alltså installerade i någon form av central IT-miljö, och inte längre i din personliga dator. En bild ungefär som en TV-sändning, skickas sedan till din dator på exempelvis Word, Excel eller det program som du vill använda. Lösningen gör att du snabbt och enkelt kan komma åt din information och dina program vart du än befinner dig. Vi kan med olika tjänster lova er säkerhet och en snabb förbindelse till ert arbete, då ni kan jobba i alla världens hörn och kanter. Allt ni behöver för att få molnet att fungera, är en internetuppkoppling!

  Vill ni kunna erbjuda er verksamhet eller era kunder, Applications, Desktops eller Infrastructure as a Service? Eller gäller det enbart fildelning/filsynkronisering, eller kanske att hantera era mobila applikationer eller mobila enheter. Oavsett så har ni kommit rätt! Kontakta oss för mer information.