Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  För att era applikationer och system ska fungera optimalt krävs det ibland något mer än bara bra kod. Det kan vara lastbalansering av applikationer, webb- och mailservrar eller databaser för att bättre hantera tung belastning och garantera hög tillgänglighet. Det kan vara geo-redundans för att säkerställa leverans vid en katastrof eller skydda känsliga data mot olika former av attacker och intrång. Ni kanske vill kunna erbjuda kunder och anställda en säker åtkomst till applikationer och system oavsett var i världen de befinner sig och vad för slags klient de använder. Det här kan vi hjälpa er med! Med Citrix ADC som plattform kan vi erbjuda lösningar som effektiviserar era tjänster, låter era användare logga in med BankID eller stoppar en DDoS attack innan den hinner ställa till med problem. Vi löser en applikationsleverans åt er!

  Citrix ADC (Tidigare NetScaler ADC)

  Citrix ADC är en branschledande plattform för att säkra och optimera leverans av applikationer och tjänster, garantera en hög tillgänglighet samtidigt som man skyddar verksamheten mot cyberattacker. Genom optimering av trafikflöden på flera nivåer är den en central komponent för att leverera några av världens största webbaserade tjänster och publika molntjänster. Det är vanligt att den kan öka prestandan mångfalt och minska mängden applikationsservrar som krävs för att leverera dina tjänster.

  • MAXIMAL FLEXIBILITET
   Citrix ADC finns tillgänglig som högpresterande fysisk och virtuell enhet efter behov. Med hjälp av licenser kan man snabbt och enkelt styra vilka funktioner man får tillgång till och hur mycket bandbredd man behöver. Detta ger oöverträffad flexibilitet för att skräddarsy en lösning för varje organisations verksamhet.
  • HÖG SÄKERHET
   Med hjälp av funktioner som Web Application Firewall, AAA och Citrix Gateway kan Citrix ADC skydda mot både kända och okända hot, autentisera och granska anslutna användare samt erbjuda krypterad fjärråtkomst via ICA proxy eller SSL VPN.
  • INTELLIGENT LASTBALANSERING
   Lastbalansering kan ske mot lokala eller geografiskt separerade ADC-enheter med intelligenta applikationsmonitorer och dynamiska regler.
  • PRESTANDAOPTIMERING AV BEFINTLIGA SYSTEM
   Med Citrix ADC kan er organisation optimera era befintliga applikations- eller SQL-servrar med hjälp av någon av dess 3700 unika funktioner.

  NetScaler är en plattform för applikationsleveranser

  Kontakta oss för mer information om applikationsleverans!