Vi tackar våra kunder och partners för ett fantastiskt 2014!

polkagrisDet är mycket som skett på AceIQ och inom trenderna med det som vi arbetar med under det gångna året. Vi har varit med och satt mobilitetstrenden med våra partners, en våg som är här för att stanna. Det ska bli fortsatt spännande att se hur Citrix XenMobile utvecklas under 2015 samt se surfplattans påverkan och implementation hos företag.

Nya samarbeten under 2014
Vi har inlett flera nya spännande partnersamarbeten under året som gått. Allt för att följa de trender som finns och för att kunna erbjuda våra kunder det senaste på marknaden. Vi kommer fortsätta att utbilda våra IT-konsulter inom det senaste som våra partners erbjuder för att ni ska få den spetskompetens som förväntas av oss. Ni har även under året haft möjlighet att läsa om olika arbeten vi gjort ute hos kund, i början av nästa år kommer vi att dela med oss av vårt arbete med uppsättning av en Citrix-miljö hos Imtech. Håll ögonen öppna!

Citrix Synergy
Under årets Citrix Synergy, var vi det företaget från hela Norden som reste med störst grupp. Det blev en lärorik resa med utbildningar, certifieringar, nätverkande och mycket skratt. Vår grupp fick även möjlighet till ett personligt möte med Citrix VD Mark Templeton, ett möte där han beskrev för oss vikten av ett fungerande företagsklimat. Vi vill lova er en lika utvecklande resa till Citrix Synergy i Orlando, 2015.
Har ni inte anmält er ännu – kontakta Eva-Katrine Persson.

Växte ur våra lokaler
I takt med att AceIQ utvecklas, växer vi även, vilket har lett till flytt till nya lokaler samt att vi utökat till fler orter i landet. Vi flyttade huvudkontoret runt hörnet till nya fräschare lokaler där vi bjöd in till en trevlig inflyttningsfest med grillning och ölprovning från vår lokala producent Charlis brygghus. Vårt huvudkontor finns kvar i Kristianstad och vi finns även i Stockholm, Norrköping, Linköping, Karlskrona och Malmö. Vart vill ni se att vi öppnar upp nästa filial?

Event
Vi har under årets gång anordnat flera olika event i form av seminarium och rundabordsdiskussioner. Vi introducerade flera stora industriföretag för våra industridatorlösningar som vi har tillsammans med det tyska företaget Forsis. Vi hade även vår tredje upplaga av CitrixDagen i Stockholm där besökarna fick möjlighet att interagera med fler av våra partners och betydelsefulla personer i branschen. Vi hoppas att få se er alla under nästa års CitrixDagen!

Ni kan även läsa lite om årets event här: http://it-kanalen.se/citrix-mastaren-om-att-salja-mobilitet/

Tack ännu en gång för att ni är med oss på denna fantastiska resa, vi spår ett spännande och utvecklande 2015 tillsammans med er. Under julhelgerna kommer vi att hålla öppet på vardagarna så tveka inte att höra av er om det är något som ni undrar över.

044-777 00 77

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer