Vi kan nu med glädje välkomna ännu en person till AceIQ

Konsultteamet växer så det knakar och vi kan nu välkomna Daniel Eriksson till AceIQ. Daniel kommer till AceIQ direkt från en av Sveriges Platinum Partner till Citrix och vi vet att han besitter den kompetensen som krävs för att vi ska kunna fortsätta vår Citrix-utveckling. Daniel har fått möjlighet att här presentera sig och vi hoppas att ni snabbt kommer att lära känna honom.

Daniel, introducera dig själv:
Jag är uppvuxen i Jönköping, där jag valde att gå två olika tekniska utbildningar med inriktning på datakunskap. Jag valde att bygga på med en intensivutbildning som gav mig en Microsoft certifiering (MSCE). Därefter började jag jobba på en konsultfirma och kunde bekanta mig mer med Citrix.

Daniel_ErikssonDe senaste 13 åren har jag jobbat som konsult på ett av Sveriges största IT-bolag där jag fått möjligheten att utvecklas och bredda mina kunskaper inom Citrix. Citrix för mig innebär spänning och det är så mycket komplexitet i det som är fantastiskt.

På fritiden uppskattar jag att umgås med min familj, vi åker på så mycket resor tillsammans som det bara går. Jag tycker om att hålla på med vattensporter som surfing och kitesurfing så därför passar det extra bra nu att flytta till västkusten. Jag hoppas att jag kan få in min dotter på det spåret också, just nu är det bara dans och sång som gäller för henne.

Varför valde du AceIQ?
Jag kom i kontakt med AceIQ i rätt skede av livet då jag och familjen nu tänkte flytta från Västerås till Varberg. Jag har länge känt mig intresserad av AceIQ och har sett deras framfart i Sverige vilket har lockat och eftersom arbetsort var valfritt, kände jag att detta var ett bra jobb för mig och jag fick möjlighet att flytta. Det är ett stort plus för mig att nu kunna få fokusera helt på Citrix egna produkter.

Daniel, när börjar du?
Den 30:e maj startar jag som Systems Engineer på AceIQ och jag ser verkligen fram emot att få börja jobba.

Vi välkomnar Daniel Eriksson till vårt växande team och tror att han kommer att spela en viktig roll i flera av era miljöer. Vi söker hela tiden efter ny kompetent personal, vill du som Daniel börja på en rolig och spännande arbetsplats? Sök dig då till oss idag!

 

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer