Vi kan alla göra skillnad

Nu är det dags för AceIQ att fundera över årets julklapp för att visa vår uppskattning till våra kunder och samarbetspartners. Våra tankar har fokuserats kring välgörenhet. Vad kan vi göra för skillnad och vad tror vi uppskattas av vår omgivning? Vi har kommit fram till att AceIQ vill bidra till förändring samt förbättring i världen, något vi vet uppskattas av er också.

Vi fick sedan gå in på frågeställningar kring vart kan vi göra skillnad just nu, det är många idag som har det svårt och lever i misär. Vi tittade på de olika välgörenhets- och hjälporganisationerna som finns idag, vad de står för och hur de aktivt arbetar med de pengar som kommer in som bidrag. AceIQ valde detta år att hjälpa UNICEF, en organisation som kämpar för barns rättigheter världen över. UNICEF jobbar bland annat med barns rätt att få gå i skolan, katastrofhjälp, flyktingläger, medicin till sjuka barn och de är även den organisation som fått i uppdrag av FN att se till att alla länder följer barnkonventionen. Alla välgörare får valmöjlighet att bestämma vad gåvan ska gå till eller UNICEF väljer där det mest behövs hjälp för stunden.

”Vi skapar en bättre värld för alla barn”, UNICEF

Unicef´s fokusområden:

  • Barns hälsa
  • Vatten, sanitet och hygien
  • Undernäring
  • Utbildning och jämlikhet
  • Stoppa HIV och AIDS
  • Skydd mot våld och utnyttjande
  • Skydd mot fattigdom och utanförskap
  • Katastrofinsatser

Det kan tyckas något tidigt att fundera på årets julklapp, men jag skriver detta inlägg nu i hopp om att ge andra organisationer och företag inspiration till att göra som AceIQ. Vi kan tillsammans skapa en förändring i världen! Ge er företagsgåva i år till den välgörenhetsorganisation som ni tycker gör gott. Det finns många organisationer som jobbar för olika saker men de vill alla göra gott och göra en skillnad i Världen. Kan du inte påverka ditt företag, så kan du exempelvis själv bli Världsförälder hos UNICEF.

Företag

Gör som AceIQ, skapa skillnad i världen!

 

 

Eva-Katrine Persson
Marknadskoordinator och Kommunikatör, AceIQ

 

Nyheter

Nutanix: Revolutionerar IT för framtiden

Välkommen till en värld där IT blir en enkel resurs och där innovation möter effektivitet. Nutanix, ledande inom hyperkonvergerad infrastruktur, har skapat en banbrytande plattform som förändrar hur företag tänker kring sina IT-behov.

Läs mer

Press Release – ROL Intelligent Office och AceIQ ingår partnerskap

ROL Intelligent Office och AceIQ har inlett ett partnerskap i syfte att tillsammans erbjuda lösningar som skapar en bättre arbetsplats och hjälper företag att bli mer attraktiva arbetsgivare.

Läs mer

AceIQ söker fler konsulter!

Vi söker ständigt efter kompetens och just nu behöver vi fler konsulter och hoppas på att just du som läser detta kan vara vår nya medarbetare. Vi fortsätter […]

Läs mer