Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Idag kan det vara bra att ni får möjligheten att utbilda er IT-personal inom de olika områdena som vi verkar i för att de ska kunna arbeta enklare i de lösningar som vi implementerar på plats hos er. På grund av detta kan vi med glädje presentera att vi erbjuder kurser/ utbildningar inom de flesta områden som vi verkar inom. Utbildning i Citrix och Ivanti är de största områdena.

  Kurserna vi kan genomföra är dels konkreta certifieringsgrundande utbildningar och vi erbjuder även helt kundanpassade utbildningar. Vi kan genomföra kurser på plats hos Er eller i traditionella kurslokaler men också online för att undvika resor/reskostnader.

  De certifieringsgrundande utbildningarna i Citrix genomförs i samarbete med befintliga CALC-centers. Utbildningar i Ivanti genomförs i egen regi, då vi är det enda Ivanti trainingcentret i Norden. Kundanpassade utbildningar genomförs i egen regi.

  Ivanti Professional 3.0

  Ivanti Professional 3.0 är en omfattande administratör- och felsökningskurs som ger er grunden samt kunskaperna för att administrera och underhålla de uppsatta lösningar ni har för användarna genom Ivanti DesktopNow. Genom att kombinera fokuserade föreläsningar med scenarion baserade på praktiska övningar får ni rätt kunskaper och färdigheter som behövs för att framgångsrikt kunna administrativa uppgifter i Ivanti DataNow. Vi besitter några av landets främsta instruktörer inom Ivanti som kan ge er den expertis och kunskap som ni behöver inom Ivanti Professional 3.0.Utbildning i Citrix och Appsense

  Ni kommer efter utförd kurs ha förmågan att:

  • Hantera användarnas beteende på flertalet platser och plattformar med policy och personalisering
  • Hantera användarrättigheter för företagets applikationer och nätverksåtkomst
  • Hantera systemresurser baserat på användaren, gruppen och tillämpning
  • Utföra grundläggande felsökning

  Varaktighet: 5 dagar
  Förkunskaper: Deltagaren bör ha kunskaper inom profil- och policyhantering samt avancerade kunskaper inom Microsoft Windows.

  Vilka utbildningar/ kurser som är mest lämpade för er kan vi presentera för er. Bara kontakta oss så guidar vi er till rätt utbildning!