Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  Har ni rätt licenser på företaget som krävs för att ni ska kunna ha en fungerande arbetsmiljö?

  På AceIQ hjälper vi er att säkerställa att ni har rätt licenser, rätt avtal, rätt förutsättningar, för att ni ska kunna fokusera på det som ni faktiskt kan bäst – Er verksamhet! Eftersom vi arbetar nära våra kunder, vet vi som regel vilka behov som föreligger och försöker i alla lägen optimera så att våra kunder inte ska betala för något som inte nyttjas eller förnyar något som inte ska förnyas.licenshantering och avtalshantering

  Tyvärr stöter vi ofta på problem hos kunder som vi blir anlitade av där de har fel licenser, förnyat saker som inte används, fel avtal, fel antal o.s.v. då de fått felaktig information från föregående leverantör. Vi är specialister när det kommer till licenshantering och avtalshantering.

  Av dessa anledningar vet ni också att när ni anlitar oss, så blir det rätt för Er!

  Licenshantering som AceIQ har möjlighet att hjälpa er med:

  • Citrix-licenser så som Citrix ADC (NetScaler), CloudBridge, Workspace Suite, Citrix Hypervisor (XenServer), Virtual Apps (XenApp), Virtual Apps and Desktops (XenDesktop), Endpoint Management (XenMobile), Cloud Portal Services, ShareFile (Content Collaboration) och Podio
  • Ivanti-licenser så som DesktopNow och DataNow
  • IGEL-licenser så som UDC
  • Microsoft-licenser så som RDS och Office

  Avtalshantering

  Vi har även möjligheten att erbjuda er olika typer av avtal i form utav support och förvaltning.

  • Supportavtal: Vi erbjuder en Service Desk som finns tillgänglig för er IT-organisation som kan vara i behov utav support under de timmar som ni kommer överens om tillsammans med AceIQ. Vi finns tillgängliga för er!
  • Förvaltningsavtal: Flera organisationer är i behov av strategisk rådgivning och löpande förvaltning som AceIQ har möjlighet att erbjuda lösningar inom i form utav avtal som vi tillsammans sätter upp målen kring.

  För att få mer information om licenshantering och avtalshantering tveka inte att kontakta oss!